SORRY, Pendaftaran "sales kasi naik" dah TUTUP!
PERHATIAN! Alert! Adakah anda usahawan yang dah bersedia untuk lajukan bisnes & nak naikkan sale mencanak canak pada Tahun 2022 ni? 

Ketahui 'Game Plan' Yang Didedahkan Pada Alumni SIFUBAD. GAME PLAN Yang Mampu Melonjakkan, Melajukan dan Memajukan Bisnes Anda Hingga 7 - 9x Ganda, Walaupun Bisnes Anda Seperti Telur di Hujung Tanduk Yang Sedang Bergelut Dalam Krisis Ekonomi!

WARNING! Anda DILARANG dptkan Game Plan ni jika anda tak boleh berikan 100% komitment utk ubah game plan bisnes anda pd tahun 2022 ini
(Tolong tonton video ini atau teruskan scroll laman ini dgn syarat anda jgn skip satu pun, supaya tak miss info penting!)
Date
27 - 28 November 2021
Time
Day 1: 8.30AM - 10.00PM 
Day 2: 8.30AM - 01.00PM
Venue
Virtual Online

Saya tahu ramai usahawan yang sedang bergelut untuk membangunkan semula perniagaan untuk tahun 2022 ini! Ada yang stock sangkut, sale statik, keadaan mindset yang merudum, semuanya jadi masalah

Kadang sampai terlalu buntu sehinggakan usahawan terpaksa berhentikan team, tutup bisnes, cut cost dan berbagai lagi yang menyebabkan diri terpaksa menanggung beban yang tinggi. Saya faham masalah itu...

Kini, usah risau lagi! Saya dah temui 'Game Plan' yg mampu buatkan anda boleh comeback dgn jauh lebih baik! Inilah secret-weapon yg telah saya kongsikan pada alumni SifuBad tahun lalu, yg buatkan mereka mampu survive dan counter isu-isu yang unexpected dgn mudah dan cepat! Adakah anda dah bersedia untuk ketahuinya?

Memperkenalkan....

"ANTARA TOPIK UTAMA BAKAL DIBONGKARKAN DALAM SKN 2022 KALI INI!"

 4 Secret Game Plan Changer In 2022!

PSYCHOLOGY TRICKS OF SELLING

Mempelajari psychology of selling dan mengenali competitors anda.

AMAZING NUMBERS

Mengetahui mengapa sales anda drop/statik/ dan bagaimana untuk mengatasinya.

SALES FUNNEL STRATEGY

Mengetahui strategy strategy bagaimana tingkatkan transaction dalam sale.

NEW CLOSING SECRET

Mempelajari bagaimana untuk closing dan mengetahui formula closing yang proven.

Bisnes Mereka Semuanya Terpaksa Jadi 9x Ganda Lebih LAJU & MAJU Selepas Kuasai Ilmu Dalam 'Game Plan Ini..

Puan Amirah Syamimi | Demica

Antara anak didik sy yang bagus dalam leadership dan naik laju! Sales dari 100k++ makin naik sampai jadi 709k sebulan, then now 1.1 juta, now lebih 2 million.. Masuk radio dan ada lebih 100 billboard bakal dipacakkan! Tahniah! - Amirah Syamimi

Ingat lagi, awal-awal join sifuBad sales tengah jatuh dan mula statik. Rasa takut, rasa buntu tak tahu nak buat apa lagi dah.

Sampailah ambil jalan untuk ubah satu perkara yg sangat penting iaitu 'MINDSET & NIAT kita bisnes untuk apa?'

Bila semua dah clear, niat nak bantu lebih ramai orang berjaya sama-sama, bukan untuk diri sendiri. Alhamdulillah, semuanya dipermudah! Bisnes dan sales pun mula grow ikut mindset yang dah 'dibasuh'.

Sales dari RM100k++ makin naik sampai jadi RM709k sebulan, then now RM1.1 juta, now lebih RM2 million..

Puan Nur Farhana | NFH

Cabaran paling besar sekali, macam mana nak sustainkan bisnes sewaktu pesaing ramai wujud! Persaingan harga memang sengit, semua orang jual baju kurung..

Solusi yang paling berkesan adalah dengan spesifikkan audiens kita. Dalam Sifubad, saya belajar utk tunjukkan USP & Value produk saya, yg dpt memberi manfaat pada pelanggan

Encik Munasyraf | Biovet

Dulu sales saya sebulan RM100K je sebab saya hanya guna TEAM SALE! Jadi saya cuba tanya sifu, so sifu cakap besarkan "wing"!

Alhamdulillah sekarang saya mula ada ejen saya ada Master Stokis dan peningkatan tu sehingga saya boleh reach sales RM400K-RM500K

Puan Awin | Gebu Glow

5 tahun buat bisnes syok sendiri. Rasa macam boleh pergi jauh, tapi bila produk dah ada, 1,000 unit nak jual pun rasa 'nazak'!

Terus decide 'aku perlu ada cikgu untuk guide dalam bisnes'! Ingat lagi, saya join SKN sebelum ni masa semua orang struggle bangunkan bisnes waktu pendemik covid!

Itulah FIRST TIME saya fokus belajar bisnes!

Itulah FIRST TIME online class bisnes yang saya join!

Itulah FIRST TIME saya sedar macam nak run bisnes!

Memang banyak STRATEGI SALES saya dapat belajar bila duduk dalam circle SKN ni. Terus tanya sifu..

"Sifu, nak buat yang mana dulu?"

Pesan sifu- "Buat apa yang faham!"

Terima kasih sifu, SKN lah langkah pertama saya bangunkan Gebu Glow! Alhamdulillah!

Puan Amiera | 
Kins & Kats

Founder Kins & Kats dulu bermula dgn sifuBad, pada Bulan Oktober 2020 dengan agent baru 50 org dan sales bawah RM70k. 

Dengan bimbingan dan tunjuk ajar Sifubad, agent mereka saja mampu untuk mencapai sales 6 angka! 

Dengan ini meningkatkan lagi sales kins & kats, yg kini mencecah RM510k pada bulan Jun kurang daripada setahun & mempunyai 1800 ejen yg aktif

Puan Aisyah Maaras | Ansshellbox

Pada mulanya, sales saya RM50K je..selepas menggunakan 10% daripada apa yg saya belajar dari kelas Sifubad, sales saya naik 40%! Antara topik yg saya suka adalah launching sebab memberikan impak yg besar kepada brand saya.. 

Kini, sales saya mencecah RM500K sebulan dlm masa 6 bulan.

Izinkan Saya Bantu KASI NAIK Bisnes Anda 7-9x Ganda Seperti Mereka..

Cepat! Jangan tangguhkan lagi kejayaan korang!

Apa yang akan dapat jika daftar SKN2022 sekarang!

Item 1 : eTicket "Sales Kasi Naik 2022"

Total Value : RM1997

Selepas anda selesai hadam kesemua ilmu-ilmu dalam ebook, evideo dan online course ini. Anda bakal ketahui ilmu yang lebih deep, lebih dahsyat & lebih impactful dalam online seminar “Sales Kasi Naik” selama 2 hari!

Ingat! Anda diwajibkan untuk khatam kesemua ilmu-ilmu di atas supaya anda lebih cepat hadam dan lebih mudah nak proses dan menyedut ilmu dalam online seminar nanti.

Item 2 : Workbook

Total Value : RM300

Untuk lebih mudah faham dan lebih efektif dalam pembelajaran nanti saya cadangkan anda untuk dapatkan workbook ini supaya anda boleh take note segala input yang dikongsikan oleh sifu Jamal dalam ruangan yg disediakan.

Saya yakin dengan workbook ini anda akan berikan komitmen yang lebih tinggi dan serius! Bukan tu jer, anda juga boleh semak semula dan rujuk point-point penting dalam workbook nanti, apabila anda tgh lost atau tak tahu apa nak buat.

Item 3 : Bonus Buku 

Total Value : RM97

LIMITED! Hanya yang laju register akan terima BONUS sebuah buku sifuBad. Buku yang boleh dijadikan rujukan dan panduan untuk mengubah gaya bisnes korang lebih 'ganas', lebih bersedia untuk 'bersaing' dengan usahawan lain dekat luar sana.

Kita akan reveal buku yg dirantai ni bila dah cukup kuota. Terhad untuk 997 orang terawal jer!

Item 4 : Pre Session 

Total Value : RM997

Sebelum bermula kelas online, anda akan bertemu dgn sifu Jamal! Sepanjang sesi ini, anda akan lebih mengenal sifu Jamal (salam perkenalan), anda juga akan di ‘brain-wash’ utk lebih positif, laju dan maju!

Saya jamin, sblm anda hadir ke kelas online 27 & 28 Nov ini, anda betul2 dah menjadi org yg sgt luar biasa!

Tentukan Nasib Bisnes Anda Tahun 2022 Ini Dengan Bertindak Sekarang! Kekal Layu & Sayu! atau Terus Laju & Maju!

BISNES KASI NAIK © 2021 - All Rights Reserved, SifuBad Sdn Bhd

Hotline : 0182939404

E-mail: sales@sifufbads.com

Siapa SifuBad ?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd. Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifuBad sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan! Adakah anda orang yang seterusnya?…

Connect With SifuBad on Social Media: