Attention: Startup, Newbie, Founder / Owner Bisnes, Syarikat Korporat.. 

Anda Bakal Ketahui Strategi Terkini & Real Case Study Bagaimana Newbie Capai Millions, Walapun Bermula dari Zero!

Didedahkan ilmu² yang dah push student SifufBads capai jualan 7 ANGKA, dari mindset yang betul, research product, sehinggalah marketing, sales & branding..
15 & 16 Ogos 2020  | 9am - 5pm | Virtual Online
Apa yang anda bakal pelajari dalam program ini?
  • 2COMMA SECRET FORMULA - Formula yang tested dan proven yang dah diguna pakai oleh alumni SifufBads yg membuatkan bisnes mereka berubah mencapai 2comma dlm masa yg singkat walaupun di era New Normal.
  • BUSINESS PLAN 2020 - Pendedahan secret behind the scene yang bakal mengubah bisnes anda, walaupun anda baru berbisnes, walaupun anda berniaga tepi jalan sekalipun.
  • REAL BUSINESS STRATEGY - Strategi dan idea2 yang buatkan bisnes anda 'meloncat' lebih tinggi dengan menggunakan jalan 'short cut' walaupun dalam competition sengit dan buying power rendah.

4 SECRET Yang Bakal Didedahkan..

SECRET #1: 2COMMA MENTALITY 
SECRET #2 : 'SECRET WEAPON' TO ACHIEVE 2COMMA EVEN IN CRISIS
SECRET #3 : CRISIS ‘SECRET’ STRATEGY
SECRET #4 : HOW TO WIN AUDIENCE HEART AND DEMOLISH YOUR COMPETITOR
SECRET #BONUS: MID YEAR ACTION PLAN 
Didatangkan dengan idea² & strategi baru juga untuk habiskan challenge 2020 ni..

Siapa kami yang nak bantu bisnes anda? Layak ke kami ni?

Sebelum Sifufbads ditubuhkan pada tahun 2013, saya (Sifu Jamal, founder Sifufbads) sendiri berpengalaman launching bermacam2 produk sejak 2008 lagi.. Dari e-book, agen, sehinggalah produk2 fizikal seperti jam azan, quran digital, buku, pakaian muslimah, produk kegunaan rumah, t-shirt, baju pelikat, barangan ibu & bayi, servis, & training.. Lebih 10 tahun, dalam dunia digital marketing..

Saya dah gunakan lebih dari 10 platform marketing, yang melibatkan fesbuk, blog, email, sms, seo, gugel edwed, instagrem, website, web ecommerce, termasuk juga agen marketing & konvensional marketing seperti booth, billboard, flyers dll.

Telah sharing ilmu kepada lebih 100,000 orang usahawan sejak 2009.. Dan kini, mempunyai lebih 3,000 orang alumni/student. Antara klien ataupun alumni kami terdiri dari semua kategori bisnes, dari makanan sampailah servis.. De’xandra (perfume), Dianz (beauty), NaelofarHijab (pakaian), Udaland Properties (property), Mat Duey Farm (lembu), sehinggalah kedai2/gerai makan seprti Kancil Raja Patin, Go’bang Maju Patin, Hogoh De Coco..Banyak lagi!

Sifufbads juga pernah dilantik sebagai coach untuk trainer2 MDEC, coach utk CEO DESA TV3, pernah dijemput sharing di NLKO TV9, di ASSALAMUALAIKUM TV Al Hijrah, dan juga pernah dijemput oleh INSKEN, PPZ, MITI, BAHTERA dan banyak lagi..

Juga merupakan penulis & penerbit buku2 dlm bidang pemasaran dan bisnes, seperti Sifufbads Copywriting, Neptun, dan ada lebih dari 10 buku lagi..

Tapi.. Terus terang saya cakap, bukan senang untuk Sifufbads berada di tahap sekarang ini..
“...Setelah Rugi Ratusan Ribu ringgit.. Bertapa Bertahun2 Buat Kajian.. Langgar Dinding.. Invest Ilmu Bisnes Sehingga 7 Angka.. Berguru Dengan Pakar2..

Akhirnya; Saya Temui FORMULA-nya!”
Formula-formula inilah yang telah buatkan company saya sekarang menjadi lebih strong, lebih awesome dan lebih outstanding! 
  • ​Brand company saya naik mendadak! Sehinggakan pihak TV, media massa, syarikat-syarikat besar seperti Karangkraf, Mdec jadi klien saya!
  • ​Sales & profit company, naik dengan tinggi.. Yang membolehkan kami bukan saja mampu bayar tax LHDN yang tinggi, tapi juga mampu bayar zakat yang lebih…
  • ​Kos expenses dapat dikurangkan, manakala profit dapat dipertingkatkan… 
Satu kenikmatan dalam berbisnes, yang tidak pernah saya capai selama bertahun-tahun jalankan bisnes!

.. Itulah, formula secret yang saya temui selama ini.. Dan, saya yakin anak-anak didik saya juga patut ketahuinya!
“..Kerana Itulah, Saya Tidak Simpan Formula Ini Sorang-Sorang.. Saya Dah Bantu Semua Anak-Anak Didik Saya & Hasilnya...”
Ada bisnes pakaian..
Ada bisnes kecantikan..
Ada bisnes kesihatan..
Ada bisnes servis..
Ada bisnes makanan..
Senang cerita, hampir kesemua jenis kategori bisnes telah saya sampaikan, secara langsung, mahupun tidak langsung! 

Saya nak share sikit hasil selepas mereka di dedahkan dengan FORMULA terbaru saya tadi;

Zafesha Cosmetics, Afizam Aziz & Aishah. Mula dengan macam-macam bisnes, termasuk MLM, dulunya mereka kerja kerajaan. Pernah buat personal loan sampai lebih 400k tapi bisnes cannot go! Jatuh teruk, hutang sana sini, stok plak tak boleh jual.. Tapi semua tu berubah selepas mereka mencari mentor dan guru yang betul. Start run bisnes as founder pada tahun 2017, mereka makin grow dan konsisten follow apa yang sifu adviced. Dari hanya 6 angka sahaja sebulan now dah hit sales sehingga 7 angka sebulan dengan tiap bulan peningkatan! 

Sailajah, Sailajah Haircare. Anak murid SifufBads berbangsa India ini pada awalnya zero knowledge pasal bisnes dan tak tahu online marketing.. Masa dia mula2 masuk kelas Sifu sales hanya 70k, takat tu jer.. Walaupun susah nak ‘catch up’ belajar dalam kelas bahasa melayu, dia tak putus asa! Positive dan tulis target. Bila da ada ilmu dlm bisnes, dia cuba tembus pasaran online termasuklah di Shopee! Akhirnya, tak sampai setahun belajar boleh capai 7figures.. Kini, dah ada 3 branch! Wow! 

Syamimi, Demica Beauty, Founder muda ini buktikan yang walaupun dia Instafemes ramai followers ,kalau tak tahu cara yang betul untuk buat bisnes memang bisnes akan mati! Semasa nak launching new product, dia gigih pergi belajar walaupun sarat mengandung masa tu ..Taknak ‘langgar dinding’ dah! Kalau dulu dia susah nak rekrut agent! Tapi lepas dah applied ‘strategi’ dari Sifu, jadi mudah. Dan kerana agent ramai tulah bisnes nya makin grow sehingga capai 2comma!

Syafiq, HijabistaHub, Tauke butik baju yang terkenal di Malaysia ini mula bertapa dgn sifufBads sejak 2017.. Pernah hilang dari radar tapi selepas ‘di uji’ dia datang semula ke kelas. Dan, dia mula sedar yang game bisnes ni sentiasa berubah sebab tu jangan berasa selesa dan jgn stop belajar. Lepas di coaching SifufBads, bisnesnya mula nampak improvement lagi2 dalam management. alhamdulillah terus berubah result,sales bulanan 6angka!! Kini, dia berada dalam circle hebat CEO Sifufbads.

Farhan, Pro Apparel, Umur muda lagi tapi dah capai million tahun lepas dan tahun ni bakal naik lebih tinggi lagi InshaAllah.. 2019, start join satu program sifufBads, sales makin melonjak naik bila dia apply strategi yang sifu bagi (closing rate tinggi + Kredibitiliti pn naik!). Dia sponsor influencer2 yang aktif dengan cycling, sponsor Malaysia sport event ‘Le Tour De Langkawi”. Dari situ saje, salesnya meningkat berlipat kali ganda! Dalam bisnes ni memang kena berani challenge diri kita untuk buat sesuatu yang kita passion dan tak pernah buat..macam bro paan ni la yang sanggup take challenge untuk buat bisnes dan sanggup belajar dan berguru.
0
Ya.. Saya tahu anda juga nak berjaya seperti mereka..

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes online lebih 10 tahun…

Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, marketing, dalam run bisnes, try n error dgn buat bermacam2 bisnes… selama 10 tahun!

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya..

Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA..

Ianya, mampu merubah bisnes anda! INI ADALAH PRAKTIKAL yang saya sendiri amalkan, dan telah didedahkan kepada anak-anak murid saya! Dan...
Inilah, formula-formula PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada semua usahawan, iaitu;

“BISNES KASI NAIK: 2COMMA SECRET 3.0”…
Saya tak akan tunjukkan kepada anda teknik-teknik, tapi saya akan DEDAHKAN kepada anda, strategi-strategi dan rahsia terbaru, sebagai persediaan menghadapi tahun 2020..

…Strategi-strategi THE REAL-MARKETING Dan, saya berani JAMIN ANDA AKAN TERKEJUT SELEPAS KETAHUINYA. Inilah yang kami kongsikan dengan circle dan anak murid SifufBads..

Mereka dah, anda bILA LAGI?

Seminar online ini akan dijalankan selama 2 HARI, dari pagi sampai petang. Nilainya lebih dari RM397..
 
BERITA BAIK! SifufBads nak berikan SPECIAL DISKAUN! Anda tak perlu laburkan RM397.. RM197? Pun bukan.. hanya RM97 sahaja!

Tapi sempena Hari Raya Haji dan Bulan Kemerdekaan akan datang ni, SifufBads berbesar hati nak bagi FREE TIKET untuk 2 JAM saja! Tapi, disebabkan masalah teknikal, offer ini dilanjutkan dan akan ditutup lepas kuota dah cukup! 

Yer, serious ni TAK MAIN - MAIN.. Anda nak jadi orang terawal ?

Ada 2 Pakej Yang Anda Boleh Pilih..

SPECIAL
  • 1x Virtual Online Access BKN2CS 3.0 Day 1 & Day 2

Bernilai RM597

FREE

NORMAL
  • 1x Virtual Online Access BKN2CS 3.0 Day 1 & Day 2
  • ​1x E-Workbook BKN2CS 3.0
  • ​HANYA UNTUK YANG KOMITED

Bernilai RM697

RM20

Disclaimer
  • Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  • ​Sebarang ketidakhadiran walaupun seminar dibuat secara online adalah di atas risiko peserta itu sendiri. Jika anda tidak hadir sesi webinar pada hari program, anda TIDAK DIBENARKAN untuk “carry forward” ke program yang seterusnya.
  • ​Berhati-hati dengan “ULAT TIKET” dan pihak SifufBads tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda membeli tiket program dari individu atau perseorangan yang tiada apa-apa kebenaran dari pihak SifufBads.
  • ​Sebarang PERTUKARAN TARIKH DAN MASA tertakluk kepada pihak pengurusan SifufBads. Segala kos yang ditanggung adalah atas tanggungjawab peserta.
  • ​Sebarang cubaan SCAMMED SLIP PEMBAYARAN (TRANSACTION SLIP) akan DIKENAKAN TINDAKKAN UNDANG-UNDANG JIKA DI DAPATI BERSALAH!
  • ​Sebarang LINK (Email, SMS atau WhatsApp) yang di terima dari pihak SifufBads adalah untuk KEGUNAAN INDIVIDU SAHAJA, jangan dikongsi dengan individu ke-2 atau ke-3.
  • Setiap PEMBELIAN yang menerusi online menerusi website atau link, gunakan 1 USER EMAIL SAHAJA.. jika email yang berdaftar cth user123@gmail.com... access hanya diberi kepada user123@gmail.com sahaja. Pastikan anda taip email anda dengan tepat untuk mengelakkan ralat.
FAQ
#1: Bagaimana kelas ini dijalankan?
Kelas akan dibuat secara online saja. Anda akan dapat link daftar di emel dan sms.
#2: Boleh beli lebih 1 tiket, pakai maklumat yang sama?
Tak dibenarkan. Sila cari rakan-rakan anda dan isikan nama, emel dan no telefon yang berlainan. 
#3: Boleh pakai smartphone atau laptop?
Kedua-duanya boleh. Anda perlu ada sambungan internet untuk menyertai kelas ini dari pagi sampai malam.
#4: Bisnes saya ni baru lagi. Boleh join ke?
Boleh, seminar ini khas untuk orang yang dah ada bisnes dan ingin naikkan lagi jualan bisnes.
#5: Boleh refund kalau tak dapat hadir?
Tak dibenarkan, anda hanya boleh tukar dengan orang lain. Sila hubungi team SifufBads untuk pertukaran tiket.
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Seminar "Bisnes Kasi Naik, Edisi 2Comma Secret 3.0"
HOTLINE
0182939404 (Cik Hidayah)
0179535512 (Cik Afzan)
0177167068 (En Zahil)
Hakcipta Terpelihara Sifufbads Sdn Bhd
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com
Bisnes Kasi Naik 2020 SifufBads Sdn Bhd
Hotline : 0390554938    |   E-mail: sales@sifufbads.com