countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Attention: Startup, Newbie, Founder / Owner Bisnes, Syarikat Korporat.. 

Akhirnya Didedahkan! Secret Weapon Ini Dah 'Banjirkan' Jualan Student SifuBad Sehingga 7 Kali Ganda Dengan Kos Paling Minimum, dan Anda Bakal Ketahuinya Dalam S.K.N!

AMARAN! Program ini BUKAN untuk anda yg dah capai 7 figure sebulan.. Yg sales sentiasa naik, tak turun2 dan ada bajet besar untuk marketing setiap bulan..
17 - 18 Oktober 2020  | 8am - 5pm | Virtual Online
Apa yang anda bakal Didedahkan dalam program ini?
  • PSYCHOLOGY IN SELLING: Bagaimana buatkan bakal customer anda tunduk dan serah diri untuk buat bayaran tanpa banyak soal, walaupun harga RM1000!
  • SALES FUNNEL STRATEGY: Anda bakal didedahkan strategi terkini membina sistem marketing untuk tingkatkan conversion rate.
  • ART OF CLOSING: Anda bakal ketahui teknik dan seni pukau pelanggan yang paling latest, tested dan proven secara online dan juga offline.

4 MODULE Yang Bakal Didedahkan..

MODULE #1 - MINDSETTING & PSIKOLOGY IN SELLING (SEBELUM, SEMASA DAN SELEPAS MENJUAL)
​MODULE #2 - STRATEGI AMAZING NUMBERS
MODULE #3 - SALES FUNNEL SECRET
MODULE #4 -NEW CLOSING TECHNIQUES
“…Kerana Saya Mahu Bantu Lebih Ramai Usahawan, Bukan Saja Generate Sales & Profit Berganda-Ganda Dengan LEBIH CEPAT! Tapi Juga Kembangkan Bisnes ke Tahap Lebih Tinggi!”

Siapa kami yang nak bantu bisnes anda? Layak ke kami ni?

Sebelum Sifubad ditubuhkan pada tahun 2013, saya (Sifu Jamal, founder Sifubad) sendiri berpengalaman launching bermacam2 produk sejak 2008 lagi.. Dari e-book, agen, sehinggalah produk2 fizikal seperti jam azan, quran digital, buku, pakaian muslimah, produk kegunaan rumah, t-shirt, baju pelikat, barangan ibu & bayi, servis, & training.. Lebih 10 tahun, dalam dunia digital marketing..

Saya dah gunakan lebih dari 10 platform marketing, yang melibatkan fesbuk, blog, email, sms, seo, gugel edwed, instagrem, website, web ecommerce, termasuk juga agen marketing & konvensional marketing seperti booth, billboard, flyers dll.

Telah sharing ilmu kepada lebih 100,000 orang usahawan sejak 2009.. Dan kini, mempunyai lebih 3,000 orang alumni/student. Antara klien ataupun alumni kami terdiri dari semua kategori bisnes, dari makanan sampailah servis.. De’xandra (perfume), Dianz (beauty), NaelofarHijab (pakaian), Udaland Properties (property), Mat Duey Farm (lembu), sehinggalah kedai2/gerai makan seprti Kancil Raja Patin, Go’bang Maju Patin, Hogoh De Coco..Banyak lagi!

Sifubad juga pernah dilantik sebagai coach untuk trainer2 MDEC, coach utk CEO DESA TV3, pernah dijemput sharing di NLKO TV9, di ASSALAMUALAIKUM TV Al Hijrah, dan juga pernah dijemput oleh INSKEN, PPZ, MITI, BAHTERA dan banyak lagi..

Juga merupakan penulis & penerbit buku2 dlm bidang pemasaran dan bisnes, seperti Sifubad Copywriting, Neptun, dan ada lebih dari 10 buku lagi..

Tapi.. Terus terang saya cakap, bukan senang untuk Sifubad berada di tahap sekarang ini..
Sebelum Sifubad ditubuhkan pada tahun 2013, saya (Sifu Jamal, founder Sifubad) sendiri berpengalaman launching bermacam2 produk sejak 2008 lagi.. Dari e-book, agen, sehinggalah produk2 fizikal seperti jam azan, quran digital, buku, pakaian muslimah, produk kegunaan rumah, t-shirt, baju pelikat, barangan ibu & bayi, servis, & training.. Lebih 10 tahun, dalam dunia digital marketing..

Saya dah gunakan lebih dari 10 platform marketing, yang melibatkan fesbuk, blog, email, sms, seo, gugel edwed, instagrem, website, web ecommerce, termasuk juga agen marketing & konvensional marketing seperti booth, billboard, flyers dll.

Telah sharing ilmu kepada lebih 100,000 orang usahawan sejak 2009.. Dan kini, mempunyai lebih 3,000 orang alumni/student. Antara klien ataupun alumni kami terdiri dari semua kategori bisnes, dari makanan sampailah servis.. De’xandra (perfume), Dianz (beauty), NaelofarHijab (pakaian), Udaland Properties (property), Mat Duey Farm (lembu), sehinggalah kedai2/gerai makan seprti Kancil Raja Patin, Go’bang Maju Patin, Hogoh De Coco..Banyak lagi!

Sifubad juga pernah dilantik sebagai coach untuk trainer2 MDEC, coach utk CEO DESA TV3, pernah dijemput sharing di NLKO TV9, di ASSALAMUALAIKUM TV Al Hijrah, dan juga pernah dijemput oleh INSKEN, PPZ, MITI, BAHTERA dan banyak lagi..

Juga merupakan penulis & penerbit buku2 dlm bidang pemasaran dan bisnes, seperti Sifubad Copywriting, Neptun, dan ada lebih dari 10 buku lagi..

Tapi.. Terus terang saya cakap, bukan senang untuk Sifubad berada di tahap sekarang ini..
“...Setelah Rugi Ratusan Ribu ringgit.. Bertapa Bertahun2 Buat Kajian.. Langgar Dinding.. Invest Ilmu Bisnes Sehingga 7 Angka.. Berguru Dengan Pakar2..

Akhirnya; Saya Temui FORMULA-nya!”
Formula-formula inilah yang telah buatkan company saya sekarang menjadi lebih strong, lebih awesome dan lebih outstanding! 
  • ​Brand company saya naik mendadak! Sehinggakan pihak TV, media massa, syarikat-syarikat besar seperti Karangkraf, Mdec jadi klien saya!
  • ​Sales & profit company, naik dengan tinggi.. Yang membolehkan kami bukan saja mampu bayar tax LHDN yang tinggi, tapi juga mampu bayar zakat yang lebih…
  • ​Kos expenses dapat dikurangkan, manakala profit dapat dipertingkatkan… 
Satu kenikmatan dalam berbisnes, yang tidak pernah saya capai selama bertahun-tahun jalankan bisnes!

.. Itulah, formula secret yang saya temui selama ini.. Dan, saya yakin anak-anak didik saya juga patut ketahuinya!
Satu kenikmatan dalam berbisnes, yang tidak pernah saya capai selama bertahun-tahun jalankan bisnes!

.. Itulah, formula secret yang saya temui selama ini.. Dan, saya yakin anak-anak didik saya juga patut ketahuinya!
“..Kerana Itulah, Saya Tidak Simpan Formula Ini Sorang-Sorang.. Saya Dah Bantu Semua Anak-Anak Didik Saya & Hasilnya...”
Ada bisnes pakaian..
Ada bisnes kecantikan..
Ada bisnes kesihatan..
Ada bisnes servis..
Ada bisnes makanan..
Senang cerita, hampir kesemua jenis kategori bisnes telah saya sampaikan, secara langsung, mahupun tidak langsung! 

Saya nak share sikit hasil selepas mereka di dedahkan dengan FORMULA terbaru saya tadi;

Zafesha Cosmetics, Afizam Aziz & Aishah. Mula dengan macam-macam bisnes, termasuk MLM, dulunya mereka kerja kerajaan. Pernah buat personal loan sampai lebih 400k tapi bisnes cannot go! Jatuh teruk, hutang sana sini, stok plak tak boleh jual.. Tapi semua tu berubah selepas mereka mencari mentor dan guru yang betul. Start run bisnes as founder pada tahun 2017, mereka makin grow dan konsisten follow apa yang sifu adviced. Dari hanya 6 angka sahaja sebulan now dah hit sales sehingga 7 angka sebulan dengan tiap bulan peningkatan! 

Sailajah, Sailajah Haircare. Anak murid SifuBad berbangsa India ini pada awalnya zero knowledge pasal bisnes dan tak tahu online marketing.. Masa dia mula2 masuk kelas Sifu sales hanya 70k, takat tu jer.. Walaupun susah nak ‘catch up’ belajar dalam kelas bahasa melayu, dia tak putus asa! Positive dan tulis target. Bila da ada ilmu dlm bisnes, dia cuba tembus pasaran online termasuklah di Shopee! Akhirnya, tak sampai setahun belajar boleh capai 7figures.. Kini, dah ada 3 branch! Wow! 

Syamimi, Demica Beauty, Founder muda ini buktikan yang walaupun dia Instafemes ramai followers ,kalau tak tahu cara yang betul untuk buat bisnes memang bisnes akan mati! Semasa nak launching new product, dia gigih pergi belajar walaupun sarat mengandung masa tu ..Taknak ‘langgar dinding’ dah! Kalau dulu dia susah nak rekrut agent! Tapi lepas dah applied ‘strategi’ dari Sifu, jadi mudah. Dan kerana agent ramai tulah bisnes nya makin grow sehingga capai 2comma!

Syafiq, HijabistaHub, Tauke butik baju yang terkenal di Malaysia ini mula bertapa dgn sifuBad sejak 2017.. Pernah hilang dari radar tapi selepas ‘di uji’ dia datang semula ke kelas. Dan, dia mula sedar yang game bisnes ni sentiasa berubah sebab tu jangan berasa selesa dan jgn stop belajar. Lepas di coaching SifuBad, bisnesnya mula nampak improvement lagi2 dalam management. alhamdulillah terus berubah result,sales bulanan 6angka!! Kini, dia berada dalam circle hebat CEO Sifubad.

Farhan, Pro Apparel, Umur muda lagi tapi dah capai million tahun lepas dan tahun ni bakal naik lebih tinggi lagi InshaAllah.. 2019, start join satu program sifuBad, sales makin melonjak naik bila dia apply strategi yang sifu bagi (closing rate tinggi + Kredibitiliti pn naik!). Dia sponsor influencer2 yang aktif dengan cycling, sponsor Malaysia sport event ‘Le Tour De Langkawi”. Dari situ saje, salesnya meningkat berlipat kali ganda! Dalam bisnes ni memang kena berani challenge diri kita untuk buat sesuatu yang kita passion dan tak pernah buat..macam bro paan ni la yang sanggup take challenge untuk buat bisnes dan sanggup belajar dan berguru.
Senang cerita, hampir kesemua jenis kategori bisnes telah saya sampaikan, secara langsung, mahupun tidak langsung! 

Saya nak share sikit hasil selepas mereka di dedahkan dengan FORMULA terbaru saya tadi;

Zafesha Cosmetics, Afizam Aziz & Aishah. Mula dengan macam-macam bisnes, termasuk MLM, dulunya mereka kerja kerajaan. Pernah buat personal loan sampai lebih 400k tapi bisnes cannot go! Jatuh teruk, hutang sana sini, stok plak tak boleh jual.. Tapi semua tu berubah selepas mereka mencari mentor dan guru yang betul. Start run bisnes as founder pada tahun 2017, mereka makin grow dan konsisten follow apa yang sifu adviced. Dari hanya 6 angka sahaja sebulan now dah hit sales sehingga 7 angka sebulan dengan tiap bulan peningkatan! 

Sailajah, Sailajah Haircare. Anak murid SifuBad berbangsa India ini pada awalnya zero knowledge pasal bisnes dan tak tahu online marketing.. Masa dia mula2 masuk kelas Sifu sales hanya 70k, takat tu jer.. Walaupun susah nak ‘catch up’ belajar dalam kelas bahasa melayu, dia tak putus asa! Positive dan tulis target. Bila da ada ilmu dlm bisnes, dia cuba tembus pasaran online termasuklah di Shopee! Akhirnya, tak sampai setahun belajar boleh capai 7figures.. Kini, dah ada 3 branch! Wow! 

Syamimi, Demica Beauty, Founder muda ini buktikan yang walaupun dia Instafemes ramai followers ,kalau tak tahu cara yang betul untuk buat bisnes memang bisnes akan mati! Semasa nak launching new product, dia gigih pergi belajar walaupun sarat mengandung masa tu ..Taknak ‘langgar dinding’ dah! Kalau dulu dia susah nak rekrut agent! Tapi lepas dah applied ‘strategi’ dari Sifu, jadi mudah. Dan kerana agent ramai tulah bisnes nya makin grow sehingga capai 2comma!

Syafiq, HijabistaHub, Tauke butik baju yang terkenal di Malaysia ini mula bertapa dgn sifuBad sejak 2017.. Pernah hilang dari radar tapi selepas ‘di uji’ dia datang semula ke kelas. Dan, dia mula sedar yang game bisnes ni sentiasa berubah sebab tu jangan berasa selesa dan jgn stop belajar. Lepas di coaching SifuBad, bisnesnya mula nampak improvement lagi2 dalam management. alhamdulillah terus berubah result,sales bulanan 6angka!! Kini, dia berada dalam circle hebat CEO Sifubad.

Farhan, Pro Apparel, Umur muda lagi tapi dah capai million tahun lepas dan tahun ni bakal naik lebih tinggi lagi InshaAllah.. 2019, start join satu program sifuBad, sales makin melonjak naik bila dia apply strategi yang sifu bagi (closing rate tinggi + Kredibitiliti pn naik!). Dia sponsor influencer2 yang aktif dengan cycling, sponsor Malaysia sport event ‘Le Tour De Langkawi”. Dari situ saje, salesnya meningkat berlipat kali ganda! Dalam bisnes ni memang kena berani challenge diri kita untuk buat sesuatu yang kita passion dan tak pernah buat..macam bro paan ni la yang sanggup take challenge untuk buat bisnes dan sanggup belajar dan berguru.
0
Ya.. Saya tahu anda juga nak berjaya seperti mereka..

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes online lebih 10 tahun…

Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, marketing, dalam run bisnes, try n error dgn buat bermacam2 bisnes… selama 10 tahun!

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya..

Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA..

Ianya, mampu merubah bisnes anda! INI ADALAH PRAKTIKAL yang saya sendiri amalkan, dan telah didedahkan kepada anak-anak murid saya! Dan...
Ya.. Saya tahu anda juga nak berjaya seperti mereka..

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes online lebih 10 tahun…

Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, marketing, dalam run bisnes, try n error dgn buat bermacam2 bisnes… selama 10 tahun!

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya..

Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA..

Ianya, mampu merubah bisnes anda! INI ADALAH PRAKTIKAL yang saya sendiri amalkan, dan telah didedahkan kepada anak-anak murid saya! Dan...
Inilah, formula-formula PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada semua usahawan, iaitu;

“SALES KASI NAIK SIRI BISNES KASI NAIK”…
Saya tak akan tunjukkan kepada anda teknik-teknik, tapi saya akan DEDAHKAN kepada anda, strategi-strategi dan rahsia terbaru, sebagai persediaan menghadapi tahun 2020..

…Strategi-strategi THE REAL-MARKETING Dan, saya berani JAMIN ANDA AKAN TERKEJUT SELEPAS KETAHUINYA. Inilah yang kami kongsikan dengan circle dan anak murid SifuBad..
Saya tak akan tunjukkan kepada anda teknik-teknik, tapi saya akan DEDAHKAN kepada anda, strategi-strategi dan rahsia terbaru, sebagai persediaan menghadapi tahun 2020..

…Strategi-strategi THE REAL-MARKETING Dan, saya berani JAMIN ANDA AKAN TERKEJUT SELEPAS KETAHUINYA. Inilah yang kami kongsikan dengan circle dan anak murid SifuBad..

Mereka dah, anda bILA LAGI?

Seminar online ini akan dijalankan selama 2 HARI, dari pagi sampai petang. Nilainya lebih dari RM1000..
 
BERITA BAIK! 500 orang terawal akan mendapat HARGA ISTIMEWA dari SIFUBAD!

500 ORANG YANG TERAWAL SAHAJA!!!

Anda dah baca dan faham semua info mengenai S.K.N ?

Daftar Sekarang!!!


EARLY BIRD OFFER TO GRAB!
PAKEJ
DIAMOND
EARLY BIRD OFFER
RM  
 800
8 Komponen Anda Akan Dapat :
  • Virtual Online Access SKN for 2 days
  • Day 2 Advance session
    (2.30-6.30pm)
  • [SPECIAL] Day 3 Exclusive Online Coaching (22/10)
  • Workbook

  • [NEW] Buku 97 Rahsia Kacang Sales Online
  • Special Q&A Session
  • Exclusive Merchandise Cap + Pen
  • E-recording
PAKEJ
PLATINUM
EARLY BIRD OFFER
RM  
 300
5 Komponen Anda Akan Dapat :
  • Virtual Online Access SKN for 2 days
  • Day 2 Advance session
    (2.30-6.30pm)

  • Workbook

  • [NEW] Buku 97 Rahsia Kacang Sales Online
  • Exclusive Merchandise Cap + Pen
PAKEJ
BRONZE
EARLY BIRD OFFER
RM  
 70
3 Komponen Anda Akan Dapat :
  • Virtual Online Access SKN for day 1 &
    day 2 (Half day only : 8.00am - 12.00pm)
  • Workbook

  • [NEW] Buku 97 Rahsia Kacang Sales Online

**Harga pos termasuk dalam pakej kecuali pos ke luar Malaysia RM40

Disclaimer

  • Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  • ​Sebarang ketidakhadiran walaupun seminar dibuat secara online adalah di atas risiko peserta itu sendiri. Jika anda tidak hadir sesi webinar pada hari program, anda TIDAK DIBENARKAN untuk “carry forward” ke program yang seterusnya.
  • ​Berhati-hati dengan “ULAT TIKET” dan pihak SifuBad tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda membeli tiket program dari individu atau perseorangan yang tiada apa-apa kebenaran dari pihak SifuBad.
  • ​Sebarang PERTUKARAN TARIKH DAN MASA tertakluk kepada pihak pengurusan SifuBad. Segala kos yang ditanggung adalah atas tanggungjawab peserta.
  • ​Sebarang cubaan SCAMMED SLIP PEMBAYARAN (TRANSACTION SLIP) akan DIKENAKAN TINDAKKAN UNDANG-UNDANG JIKA DI DAPATI BERSALAH!
  • ​Sebarang LINK (Email, SMS atau WhatsApp) yang di terima dari pihak SifuBad adalah untuk KEGUNAAN INDIVIDU SAHAJA, jangan dikongsi dengan individu ke-2 atau ke-3.
  • Setiap PEMBELIAN yang menerusi online menerusi website atau link, gunakan 1 USER EMAIL SAHAJA.. jika email yang berdaftar cth user123@gmail.com... access hanya diberi kepada user123@gmail.com sahaja. Pastikan anda taip email anda dengan tepat untuk mengelakkan ralat.
FAQ
#1: Bagaimana kelas ini dijalankan?
Kelas akan dibuat secara online saja. Anda akan dapat link daftar di emel dan sms.
#2: Boleh beli lebih 1 tiket, pakai maklumat yang sama?
Tak dibenarkan. Sila cari rakan-rakan anda dan isikan nama, emel dan no telefon yang berlainan. 
#3: Boleh pakai smartphone atau laptop?
Kedua-duanya boleh. Anda perlu ada sambungan internet untuk menyertai kelas ini dari pagi sampai malam.
#4: Bisnes saya ni baru lagi. Boleh join ke?
Boleh, seminar ini khas untuk orang yang dah ada bisnes dan ingin naikkan lagi jualan bisnes.
#5: Boleh refund kalau tak dapat hadir?
Tak dibenarkan, anda hanya boleh tukar dengan orang lain. Sila hubungi team SifuBad untuk pertukaran tiket.
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Seminar "Sales Kasi Naik Siri Bisnes Kasi Naik"
HOTLINE:
0182939404 (Cik Hidayah)
0169833219 (Cik Afzan)
0177167068 (En Zahil)
Hakcipta Terpelihara Sifubad Sdn Bhd
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com
Bisnes Kasi Naik 2020 SifuBad Sdn Bhd
Hotline : 0390554938    |   E-mail: sales@sifufbads.com 
Hotline : 0390554938
E-mail: sales@sifufbads.com