MAAF, PENDAFTARAN DAH DITUTUP!
Attention: Usahawan yang rasa give up sebab bisnes down..

"Anda Bakal Ketahui Strategi Paling Latest & Proven Bagaimana Naikkan Jualan Mencanak-Canak, Walaupun Bisnes Baru 6 Bulan!"

AMARAN! Program ini bukan untuk bisnes yang dah meninggal..
30 Jun 2020
8.30am-10.00pm  
Virtual Online Session
Apa yang anda bakal pelajari dalam program ini?
  • Anda bakal ketahui strategi sales & marketing funnel yang mampu lipat gandakan jualan bisnes anda sehingga 200-300%! Anak murid SifufBads dah buktikannya!
  • ​Bisnes nak tutup? Rasa stress? Geram? Sesi ini, minda dan jiwa anda akan dibasuh dan dicuci! Ini akan bangkitkan kembali aura positif anda yang makin hilang.
  • ​Anda akan didedahkan sistem terkini yang bakal jadikan bisnes anda lebih kebal dan bertahan lama. Bisnes yang baru nak up wajib ketahuinya!
SORRY TO SAY.. Saya terpaksa filter mereka yang betul2 layak sahaja, yang betul2 serius nak improve diri mereka.. 

…Dan, ianya BUKAN UNTUK SEMUA ORANG! 
Siapa yang "PATUT" Hadir?
  • Founder/owner bisnes yang nak keluar dari masalah sales statik, bisnes semakin menurun, anda yg nak kembangkan bisnes, anda patut dtg.
  • Founder/owner bisnes yg baru @ lama yg hampir give up, hampir tutup kedai, gulung tikar, anda wajib dtg!
  • Anda nak belajar, sanggup belajar grow bisnes walaupun followers tak banyak, agent tak ramai.
  • Anda serius nak belajar, sanggup diajar dan sanggup merendah diri untuk belajar, sanggup terima sifufbads sebagai guru, anda patut dtg.
  • Anda yg yakin pada pelaburan ilmu, bisnes anda boleh berubah. 
  • ​Anda yg bijak pandai dan yakin boleh berjaya, anda kena dtg.
Siapa yang "TAK PATUT' Hadir?
  • Anda dah capai sales bulanan dah RM500k ke RM1juta dan makin naik mencanak2.
  • Anda seorang influencer yg senang2 buat sales. Followers 1 juta, sales pun RM1 juta. Followers 500k, sales pun RM500k. Ya, anda tak layak hadir.
  • Anda adalah profesor, doktor, ada master atau phd dalam bisnes. Tolong jangan datang!
  • Anda yg rasa bagus, terlalu bijak, hanya setia pada satu guru saja, tak nak belajar dgn guru lain. Anda tak patut hadir ye.
  • ​Anda memang jenis lemah & lemau motivasi, rasa mustahil, rasa tak boleh, rasa tak yakin boleh berjaya.
  • ​Anda manusia paling kedekut invest untuk ilmu.
Jadi, adakah anda diantara golongan di atas ini? Jika ya, saya ucapkan nak tahniah! Anda boleh teruskan bacaan kerana saya dah tak sabar-sabar nak kongsikan sesuatu yang baru kepada anda..

4 Hot Topics 'Bisnes Kasi Naik'

#1 New Formula Naikkan Bisnes

#2 Boost Your Existing Customer & New Customer
#3 Sales Strategy New Era

#4 Branding "Blue Ocean Strategy"
 Adakah anda ada masalah ini, SEKARANG;
.. Pressure PKP? Bisnes dan kedai terpaksa tutup, sampai rasa rasa nak give up.

.. Respons sekarang ni dah tak sama macam dulu! Isunya orang dah mula BOSAN lihat iklan.. Iklan dan iklan.. Sebab tu susah nak tarik pelanggan, memang susah!

.. Customer 'curang', pergi cari pesaing anda pula. Bisnes sekarang, tak macam dulu! Persaingan maha DAHSYAT & KEJAM! Sehinggakan nak tarik pelanggan, amat susah! 

.. Sales pula, kalau sebelum ni statik jer, kini semakin MENURUN, walaupun dah bermacam-macam strategi jualan telah dibuat..
  
.. Kos marketing tiba-tiba meningkat mendadak! Dulu, dengan RM5 mungkin dah boleh dapat 3-5 orang prospek.. Tapi sekarang, nak dapat sorang pun susah!

.. Kedai, butik mahupun premis yang dulu di katakan “hot area” kini dah jadi “cold area”.. Orang dah tak datang! Akhirnya, owner tak mampu nak bayar overhead dan kedai terpaksa tutup serta-merta!
 
.. Untung sikit.. Overhead semakin naik.. Sales pulak, bukannya naik ataupun statik, malah makin menjunam ada lah.. Of course anda dah mula terasa ‘bahangnya’ dek kerana profit yang semakin menipis!

.. Perkara ni kalau dibiarkan berlanjutan, maybe… bisnes anda juga ‘terpaksa’ melabuhkan tirainya.. Oh tidak! Memang tak sanggup!
 Jadi, adakah anda rasa anda perlukan; 
Exit-Plan..?
Solusi Pantas..?
Proven Method..?
Blueprint Marketing..?
Tipu, kalau anda tak perlukan kesemua ini bila mana “nyawa” bisnes anda dah dihujung2 tanduk.. Of course anda nak selamatkannya, tapi… Pasti anda tertanya-tanya..

Siapa kami yang LAYAK nak bantu bisnes anda? Layak ke kami ni?

Betul-betul PROVEN ke ?

Izinkan Kami Kongsikan Sejarah SifufBads..

Sebelum Sifufbads ditubuhkan pada tahun 2013, saya (Sifu Jamal, founder Sifufbads) sendiri berpengalaman launching bermacam2 produk sejak 2008 lagi.. Dari e-book, agen, sehinggalah produk2 fizikal seperti jam azan, quran digital, buku, pakaian muslimah, produk kegunaan rumah, t-shirt, baju pelikat, barangan ibu & bayi, servis, & training.. Lebih 10 tahun, dalam dunia digital marketing..

Saya dah gunakan lebih dari 10 platform marketing, yang melibatkan fesbuk, blog, email, sms, seo, gugel edwed, instagrem, website, web ecommerce, termasuk juga agen marketing & konvensional marketing seperti booth, billboard, flyers dll.

Telah sharing ilmu kepada lebih 100,000 orang usahawan sejak 2009.. Dan kini, mempunyai lebih 3,000 orang alumni/student. Antara klien ataupun alumni kami terdiri dari semua kategori bisnes, dari makanan sampailah servis.. De’xandra (perfume), Dianz (beauty), NaelofarHijab (pakaian), Udaland Properties (property), Mat Duey Farm (lembu), sehinggalah kedai2/gerai makan seprti Kancil Raja Patin, Go’bang Maju Patin, Hogoh De Coco..Banyak lagi!

Sifufbads juga pernah dilantik sebagai coach untuk trainer2 MDEC, coach utk CEO DESA TV3, pernah dijemput sharing di NLKO TV9, di ASSALAMUALAIKUM TV Al Hijrah, dan juga pernah dijemput oleh INSKEN, PPZ, MITI, BAHTERA dan banyak lagi..

Juga merupakan penulis & penerbit buku2 dlm bidang pemasaran dan bisnes, seperti Sifufbads Copywriting, Neptun, dan ada lebih dari 10 buku lagi..

Tapi.. Terus terang saya cakap, bukan senang untuk Sifufbads berada di tahap sekarang ini..
“...Setelah Rugi Ratusan Ribu ringgit.. Bertapa Bertahun2 Buat Kajian.. Langgar Dinding.. Invest Ilmu Bisnes Sehingga 7 Angka.. Berguru Dengan Pakar2..

Akhirnya; Saya Temui FORMULA-nya!”
Formula-formula inilah yang telah buatkan company saya sekarang menjadi lebih strong, lebih awesome dan lebih outstanding! 
  • ​Brand company saya naik mendadak! Sehinggakan pihak TV, media massa, syarikat-syarikat besar seperti Karangkraf, Mdec jadi klien saya!
  • ​Sales & profit company, naik dengan tinggi.. Yang membolehkan kami bukan saja mampu bayar tax LHDN yang tinggi, tapi juga mampu bayar zakat yang lebih…
  • ​Kos expenses dapat dikurangkan, manakala profit dapat dipertingkatkan… 
Satu kenikmatan dalam berbisnes, yang tidak pernah saya capai selama bertahun-tahun jalankan bisnes!

.. Itulah, formula secret yang saya temui selama ini.. Dan, saya yakin anak-anak didik saya juga patut ketahuinya!
“..Kerana Itulah, Saya Tidak Simpan Formula Ini Sorang-Sorang.. Saya Dah Bantu Semua Anak-Anak Didik Saya & Hasilnya...”
Ada bisnes pakaian..
Ada bisnes kecantikan..
Ada bisnes kesihatan..
Ada bisnes servis..
Ada bisnes makanan..
Senang cerita, hampir kesemua jenis kategori bisnes telah saya sampaikan, secara langsung, mahupun tidak langsung! 

Saya nak share sikit hasil selepas mereka di dedahkan dengan FORMULA terbaru saya tadi;

Zafesha Cosmetics, Afizam Aziz & Aishah. Mula dengan macam-macam bisnes, termasuk MLM, dulunya mereka kerja kerajaan. Pernah buat personal loan sampai lebih 400k tapi bisnes cannot go! Jatuh teruk, hutang sana sini, stok plak tak boleh jual.. Tapi semua tu berubah selepas mereka mencari mentor dan guru yang betul. Start run bisnes as founder pada tahun 2017, mereka makin grow dan konsisten follow apa yang sifu adviced. Dari hanya 6 angka sahaja sebulan now dah hit sales sehingga 7 angka sebulan dengan tiap bulan peningkatan! 

Sailajah, Sailajah Haircare. Anak murid SifufBads berbangsa India ini pada awalnya zero knowledge pasal bisnes dan tak tahu online marketing.. Masa dia mula2 masuk kelas Sifu sales hanya 70k, takat tu jer.. Walaupun susah nak ‘catch up’ belajar dalam kelas bahasa melayu, dia tak putus asa! Positive dan tulis target. Bila da ada ilmu dlm bisnes, dia cuba tembus pasaran online termasuklah di Shopee! Akhirnya, tak sampai setahun belajar boleh capai 7figures.. Kini, dah ada 3 branch! Wow! 

Haslinda, Cik Melur, Walaupun Founder Cik Melur, Puan Linda dan suaminya agak berumur tapi itu bukan alasan utk mereka tidak belajar digital marketing (ikut trend). Siapa cakap kedai makan tak boleh pergi jauh masuk pasaran online? Nah! Cik Melur buktikan yg mereka mampu ,rahsianya kena lah cari mentor yang betul! Kerana USP -keunikan yg ada pada menu nya itu membuatkan brand nya masih dikenali. Sehingga kini walaupun dah ada 2 cawangan, dia terus belajar dgn Sifufbads demi kekalkan 2comma! 

Syamimi, Demica Beauty, Founder muda ini buktikan yang walaupun dia Instafemes ramai followers ,kalau tak tahu cara yang betul untuk buat bisnes memang bisnes akan mati! Semasa nak launching new product, dia gigih pergi belajar walaupun sarat mengandung masa tu ..Taknak ‘langgar dinding’ dah! Kalau dulu dia susah nak rekrut agent! Tapi lepas dah applied ‘strategi’ dari Sifu, jadi mudah. Dan kerana agent ramai tulah bisnes nya makin grow sehingga capai 2comma!

Syafiq, HijabistaHub, Tauke butik baju yang terkenal di Malaysia ini mula bertapa dgn sifufBads sejak 2017.. Pernah hilang dari radar tapi selepas ‘di uji’ dia datang semula ke kelas. Dan, dia mula sedar yang game bisnes ni sentiasa berubah sebab tu jangan berasa selesa dan jgn stop belajar. Lepas di coaching SifufBads, bisnesnya mula nampak improvement lagi2 dalam management. alhamdulillah terus berubah result,sales bulanan 6angka!! Kini, dia berada dalam circle hebat CEO Sifufbads.

Iman, founder Xiomara Luxe, jual tudung exclusive turkey. Mula2 dia buka satu butik pakaian guna satu brand, tapi tak ramai org dtg ke butik dia. Makin hari, makin takde pelanggan datang. Lepas dibedah siasat, rupanyan butiknya dah disihir. Jadi, die terpaksa tutup butiknya dan mulakan bisnes barunya.. Xiomara Luxe, terpaksa start dari kosong. Serius, tak mudah. Tapi lepas apply ilmu 2comma, sales mula naik ke RM10k, RM100k, RM300k.. dalam masa tak sampai 6 bulan, salesnya dah capai 7 angka. Nampak mustahil, tapi dengan strategi yang betul, ianya tak mustahil.
0
Ya.. Saya tahu anda juga nak berjaya seperti mereka..

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes online lebih 10 tahun…

Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, marketing, dalam run bisnes, try n error dgn buat bermacam2 bisnes… selama 10 tahun!

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya..

Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA..

Ianya, mampu merubah bisnes anda! INI ADALAH PRAKTIKAL yang saya sendiri amalkan, dan telah didedahkan kepada anak-anak murid saya! Dan...
Inilah, formula-formula PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada semua usahawan, iaitu;

“BISNES KASI NAIK 2020”…
Saya tak akan tunjukkan kepada anda teknik-teknik, tapi saya akan DEDAHKAN kepada anda, strategi-strategi dan rahsia terbaru, sebagai persediaan menghadapi tahun 2020..

…Strategi-strategi THE REAL-MARKETING Dan, saya berani JAMIN ANDA AKAN TERKEJUT SELEPAS KETAHUINYA. Inilah yang kami kongsikan dengan circle dan anak murid SifufBads..

AMARAN! Early bird offer ini hanya dibuka untuk tempoh terhad atau ditutup lebih awal jika kuota penuh!

30 Jun 2020
8.30am-10.00pm  
Virtual Online Session

Ada 4 Pakej Yang Anda Boleh Pilih..

EARLY BIRD OFFER TO GRAB!
PAKEJ PLATINUM
EARLY BIRD OFFER
RM  
 800
6 Komponen Akan Anda Dapat :
  • Virtual Online Access BKN for 2 Days (30 Jun & 1 Julai 2020)
  • E-Workbook Bisnes Kasi Naik (in PDF file)
  • Buku 2 Comma Tribe Mindset
  • Official Merchandise (Cap & Pen)
  • E-Recording Full Seminar Bisnes Kasi Naik
  • Day 2 (1 Julai 2020) [EXCLUSIVE] - Special Group Coaching  with Sifu Jamal
PAKEJ
GOLD
EARLY BIRD OFFER
RM  
 200
4 Komponen Akan Anda Dapat :
  • Virtual Online Access BKN for 1 Day Only (30 Jun 2020)
  • E-Workbook Bisnes Kasi Naik (in PDF file)
  • Buku 2 Comma Tribe Mindset
  • Official Merchandise (Cap & Pen)
PAKEJ
SILVER
EARLY BIRD OFFER
RM  
 80
2 Komponen Akan Anda Dapat :
  • Virtual Online Access BKN for 1 Day Only (30 Jun 2020)
  • E-Workbook Bisnes Kasi Naik (in PDF file)
PAKEJ
NORMAL
EARLY BIRD OFFER
RM  
 50
1 Komponen Akan Anda Dapat :
  • Virtual Online Access BKN for 1 Day Only (30 Jun 2020)
 Disclaimer 
  • Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  • ​Sebarang ketidakhadiran walaupun seminar dibuat secara online adalah di atas risiko peserta itu sendiri. Jika anda tidak hadir sesi webinar pada hari program, anda TIDAK DIBENARKAN untuk “carry forward” ke program yang seterusnya.
  • ​Berhati-hati dengan “ULAT TIKET” dan pihak SifufBads tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda membeli tiket program dari individu atau perseorangan yang tiada apa-apa kebenaran dari pihak SifufBads.
  • ​Sebarang PERTUKARAN TARIKH DAN MASA tertakluk kepada pihak pengurusan SifufBads. Segala kos yang ditanggung adalah atas tanggungjawab peserta.
  • ​Sebarang cubaan SCAMMED SLIP PEMBAYARAN (TRANSACTION SLIP) akan DIKENAKAN TINDAKKAN UNDANG-UNDANG JIKA DI DAPATI BERSALAH!
  • ​Sebarang LINK (Email, SMS atau WhatsApp) yang di terima dari pihak SifufBads adalah untuk KEGUNAAN INDIVIDU SAHAJA, jangan dikongsi dengan individu ke-2 atau ke-3.
  • Setiap PEMBELIAN yang menerusi online menerusi website atau link, gunakan 1 USER EMAIL SAHAJA.. jika email yang berdaftar cth user123@gmail.com... access hanya diberi kepada user123@gmail.com sahaja. Pastikan anda taip email anda dengan tepat untuk mengelakkan ralat.
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Yang Tak 'Clear' Berkenaan Seminar "Bisnes Kasi Naik 2020"
HOTLINE
0177167078 (Cik Hayati)
0182939404 (Cik Hidayah)
0179535512 (Cik Afzan)
Hakcipta Terpelihara Sifufbads Sdn Bhd
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com
FAQ
#1: Bagaimana kelas ini dijalankan?
Kelas akan dibuat secara online saja. Anda akan dapat link daftar di emel dan sms.
#2: Boleh beli lebih 1 tiket, pakai maklumat yang sama?
Tak dibenarkan. Sila cari rakan-rakan anda dan isikan nama, emel dan no telefon yang berlainan. 
#3: Boleh pakai smartphone atau laptop?
Kedua-duanya boleh. Anda perlu ada sambungan internet untuk menyertai kelas ini dari pagi sampai malam.
#4: Bisnes saya ni baru lagi. Boleh join ke?
Boleh, seminar ini khas untuk orang yang dah ada bisnes dan ingin naikkan lagi jualan bisnes.
#5: Boleh refund kalau tak dapat hadir?
Tak dibenarkan, anda hanya boleh tukar dengan orang lain. Sila hubungi team SifufBads untuk pertukaran tiket.
Bisnes Kasi Naik 2020 SifufBads Sdn Bhd
Hotline : 0390554938    |   E-mail: sales@sifufbads.com